اقدامات لازم برای اخذ ویزا دانشجویی چیست؟ ویزای دانشجویی یکی از مطمئن ترین راه های مسافرت به کشورهای خارجی است. مهمترین نکته در این مورد یادآوری این است که ویزا تحصیلی در دسته ی ویزاهای غیر مهاجرتی است. این بدین معنی است که شما با داشتن ویزا دانشجویی کانادا یا آمریکا فقط تا پایان زمان تحصیل خود می توانید دراین کشور حضور داشته باشید. داشتن ویزا تحصیلی به معنای داشتن اقامت دائم در آمریکا نیست.
اخذ ویزای دانشجویی
اگر مدت زمان آموزش و تحصیل شما در این کشور بیشتر از 6 ماه طول بکشد داشتن ویزا تحصیلی ضروری است. برای دریافت ویزای دانشجویی یا تحصیلی بهترین کار مشاوره با افراد با تجربه و کارشناسان ویزا است تا بهترین گزینه را با توجه به مدارک و شرایط مختص شما معرفی کنند. شرایط اخذ ویزا با توجه به تعدد کشورهای اروپایی و آمریکایی متفاوت است. برای اطلاعات دقیق به داده های دقیق تری از فرد اقدام کننده نیاز است. اما در نگاهی اجمالی می توانید در این مقاله اطلاعات مفیدی به دست آورید.
اخذ ویزای دانشجویی آمریکا و اروپا
برای کسب اطلاعات جامع تر در مورد دریافت ویزای دانشجویی آمریکا و اروپا لازم است جزییات زیادی را مطالعه کنید و شرایط خود را با آنها بسنجید. آمریکا و اروپا یکی از مقاصدی هستند که به دلیل داشتن دانشگاه های فراوان و معتبر یکی از گزینه های انتخابی دانشجویان سراسر جهان هستند. هر ساله تعداد زیادی دانشجو از مناطق مختلف راهی تحصیل به آمریکا هستند. یکی از مهمترین دلیل های منتخب بودن آمریکا داشتن موسسه های آموزشی و دانشگاه با رتبه های بسیار بالا است. دانشگاه هایی با رتبه های دو رقمی و تک رقمی در تمام قسمت های آمریکا وجود دارند. ویزا دانشجویی زیرگروه ویزای تحصیلی است. ویزاهای تحصیلی بسته به دوره تحصیل شما متفاوت هستند. هر فرد بسته به موقعیت و مقطع تحصیلی خود باید ویزا مناسب با شرایط را انتخاب کند. ویزا تحصیلی با توجه به مقطع و نوع تحصیل به سه دسته زیر تقسیم می شود.
انواع ویزاهای تحصیلی آمریکا
گروهF : گذراند کالج یا دانشگاه، تحصیلات دبیرستان، تحصیل در دبستان های خصوصی و موسسه های آکادمیک. در این ویزا محدودیتی برای انتخاب دانشگاه وجود ندارد. شاغل بودن در این دسته از ویزا دانشجویی در خارج از دانشگاه بلامانع است.
گروه M : مراکز آموزش فنی و حرفه ای و مراکز غیر آکادمیک. این گروه دارای محدودیت هایی نظیر ممنوعیت برای کار تمام وقت بیرون از دانشگاه دارند. دوره های زبان برای ویزا تحصیلی M1 امکان پذیر نیست. همچنین فقط می توانند تا مقاطع کاردانی تحصیلات فنی را ادامه دهند و اجازه آموزش عالی را در مقاطع مختلف ندارند. اما می توانند برای خود حساب بانکی داشته باشند و اقدام به گرفتن گواهینامه کنند.
گروه J : موقعیت های مطالعاتی، فرصت های کاری درسی در فصلی مانند تابستان یا دوره های: کارآموزی و انترنی. این ویزا به افرادی اعطا می شود که قصد دارند برای تدریس به این کشور سفر کنند و یا برای تحقیقات مراجعه می کنند.
ویزا تحصیلی همراهان به چه صورت است؟
ویزای دانشجویی و تحصیلی با توجه به فردی که از آن استفاده می کند نیز در گروه دیگری به صورت عدد دسته بندی می شود. به این شکل که شما به عنوان فرد دارای شرایط، ویزا تحصیلی گروه M1 را دریافت می کنید و در صورتی که همسر یا فرزند شما (که دارای سنی کمتر از 21 سال است) به همراه شما به این کشور سفر کند ویزا تحصیلی صادر شده برای آنها از نوع M2 است. این ویزا برای همراهان برای تحصیل در مراکز یاد شده در نظر گرفته می شود.
پراستفاده ترین و معمول ترین نوع ویزا در گروه های گفته شده ویزا تحصیلی نوع F است. با داشتن این نوع ویزا می توانید در موسسه ها، مراکز و دانشگاه های عادی آمریکا تحصیل کنید. آژانس فلات پارس از ابتدای فعالیت خود یکی از آژانس های معتبر در زمینه تهیه ویزا برای افراد و همراهان به شمار می رود.
اقدامات لازم برای اخذ ویزای دانشجویی
برای داشتن ویزا دانشجویی و تحصیلی ابتدا باید در مورد دانشگاه مورد نظر خود اطلاعات کافی داشته باشید.
مشاوران ما در این آژانس با توجه به شرایط، شما را همراهی می کنند. اما بهتر است یک نگاه کلی به موضوع داشته باشید. حداقل شرایط سنی و تحصیلی برای اقدام داشتن سن 17 سال و داشتن مدارک تحصیلات دیپلم از ملزومات برای ویزا است. برای اطلاع از جزییات موارد و شرایط به مقاله تخصصی مربوط به آن مراجعه کنید یا با همکاران ما در این زمینه تماس بگیرید. قابل ذکر است که احتمال دریافت ویزا بسته به فرد اقدام کننده، زمان اقدام، مدارک ارسالی و ترفند ارائه مدارک بسیار متفاوت است. در برخی موارد به علت نداشتن اطلاعات کافی و روند اشتباه ممکن است به مشکلات عمده ای برخورد کنید. به همین دلیل لازم است برای این اقدام بسیار مهم، با مراکز معتبر و فعال در این زمینه در ارتباط باشید.
نکات مهم دریافت ویزا در کشورهای اروپایی و آمریکایی
مطلع شوید آیا دانشگاه مورد نظر شما پذیرای دانشجوهای بین المللی است یا نه؟
از پذیرش دانشجوهایی با تابعیت ایرانی در این دانشگاه مطمئن شوید.
اعتبار مرکز مورد نظر برای ویزا را بررسی کنید. پذیرش در هر موسسه ای به معنای صادر شدن ویزا تحصیلی نیست. شاید به راحتی در یک موسسه کم هزینه پذیرفته شوید اما بازرسان ویزا، صلاحیت این موسسه را تایید نکنند. از تجربه های کارشناسان ما کمک بگیرید و با احتیاط عمل کنید.
در مورد اغلب دانشگاه ها باید مدارک زبان نیز برای پذیرش ارائه داد. موارد استثنا نیز وجود دارد.
یکی از مهمترین قسمت ها ارسال رزومه مناسب و سنجیده برای موسسه مورد نظر است. این مورد باید با حساسیت و کاملا هوشمندانه صورت گیرد.
فرم تمکن مالی را تکمیل کنید.
مدارکی دال بر وابستگی شما به کشورتان وجود داشته باشد که نشان دهد پس از تحصیلات قصد بازگشت دارید. اسنادی مانند حساب بانکی در کشور و داشتن املاک.
فرم I-20 در ویزا دانشجویی و تمکن مالی
تمکن مالی برای دریافت ویزا دانشجویی اروپا و آمریکا از نکات مهمی است که باید قبل از همه چیز آن را در نظر داشته باشید. شرایط در کشورهای مختلف ثابت است و ممکن است در جزییات کمی متفاوت باشد. پس از این که در دانشگاه مورد نظر و واجد شرایط پذیرش شدید با فرم I-20 روبرو خواهید شد که وضعیت مالی شما را ارزیابی می کند. این فرم هزینه های مربوط به تحصیل در موسسه مورد نظر را ارائه می دهد. این گزینه ها شامل شهریه، بیمه، هزینه سکونت، خوراک و ... را در بر دارد. این هزینه ها با توجه به مقطع تحصیلی، آموزشگاه و ایالت و... متغیر هستند. دانشگاه نیویورک یکی از پرهزینه ترین دانشگاه ها به شمار می رود. در مواردی که افراد بورسیه تحصیلی می شوند این هزینه ها بسیار کاهش می یابد و نهاد دولتی موظف به پرداخت آن است.
ویزا دانشجویی با آژانس مسافرتی فلات پارس !
شرکت خدمات مسافرتی فلات پارس گیتی در زمره ی اخذ ویزای دانشجویی با بهره بردن از کارشناسان خبره و همینطور تجربه ی بالا آماده است تا شما عزیزان را در زمینه مهم اخذ ویزای دانشجویی و تحصیلی با ارائه مشاوره رایگان همراهی نماید.